Jste labužníci?

Pokud ano, pak je docela možné, že nezůstáváte jen u jídla – chřestu, humrů, kaviáru, lanýžů či hlemýžďů a pršutu. K dobrému jídlu a správnému gurmánskému požitku patří rovněž nejrůznější předkrmy, dezerty a nakonec také, neoddělitelně, samozřejmě nápoje. A nemyslíme tím jen minerálku Evian, víno Chateauneuf-du-Pape, nebo nejlepší čaje. Ke správnému gurmánovi také patří znalost a schopnost vychutnat si dobré kafíčko!

V dobré restauraci

V dobré restauraci se setkáte často s mnoha různými druhy tohoto teplého nápoje. Různá espressa, cappuccina, latté a bůhvíco ještě, mají společné ale vždycky jedno. Jejich základem není žádná instantní směs, ale poctivá kvalitní zrnková káva, která je mleta teprve před použitím a proto je vždy čerstvá, plná aroma, silná, chutná, povzbuzující.